T.N. Auto Bosch Car Service Slagelse
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice crash-damage

Autoværksted

featured image

Et ægte autoværksted for alle – TN Auto i Slagelse

Vores veludstyrede autoværksted på Dalsvinget 8, 4200 Slagelse udfører bilreparationer og bilservice af alle mærker. Vi bruger reservedele af den højeste kvalitet fra Bosch eller
andre dele i originalkvalitet.

Med vores mange år i branchen kan vi garantere, at vi passer på din bil som ingen andre. Verdensførende udstyr Som en del af Bosch Car Service bruger vi verdensførende testudstyr til diagnosering af din bil. Uanset om der er tale om analyse af batteri, dieselsystemer eller anden test bruger vi moderne teknik fra Bosch.

Bilservice eller bilreparation – vi hjælper dig!

Vi klarer det meste for din bil. Alle former for service, reparation og tjenester, som vi tilbyder på værkstedet kan findes på listen til højre og under fanen med autoværksted. Har du spørgsmål skal du blot kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning.

Bestil bilservice i god tid Ring direkte til os på 20 63 45 80 eller kig forbi.

 


T.N. Auto Bosch Car Service Slagelse – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!